Våre tjenester


BESTILLETIME, KLIKK HER

Fysioterapi
: Vi har god erfaring med fysioterapibehandling på Rykkinn. Til oss kan du komme med små og store problemer, vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring til å hjelpe deg fremover. Vi har tre fysioterapeuter med avtale og en som jobber uten avtale.

Rehabilitering: Vi tar deg imot rett fra sykehus/opptreningssenter og hjelper deg tilbake til hverdagen igjen. Sammen kommer vi fram til det behandlingsforløpet som passer best for deg.

Slyngetrening / Redcord: Slyngetrening brukes ofte i rehabilitering og opptrening etter skade, men er også effektiv trening av både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur. Øvelser og trening av muskelgrupper som normalt hindres av tyngdekraften kan gjøres med mindre kraft ved bruk av slynge og dermed gi mulighet for trening som ellers ville være umulig.

Treningssal: Vi har en moderne, lys treningssal på ca 110 kvm, samt en gruppesal på 30 kvm. Store vinduer med utsikt mot Kolsåstoppen og Kirkerudbakken. Utstyr: Tredemøller, ergoemtersykler, spinningsykler, romaskin, elipsemaskin, vektapparater med vektmagasin, frivekter, manualer, slynger/redcord og balanseutstyr.

Treningskort: Vi selger et begrenset antall treningskort for de som ønsker å benytte vår treningssal. (Se egen side- link)

Gruppetrening: Se egen side (link)

Trykkbølgebehandling - ESWT: Se egen side (link)

Bodyscanning: Måler kroppens fett%, fett rundt indre organer, muskelmengde i kroppen, væske i kroppen.


Pris: Fysioterapeuter med avtale: Følger NFF's standardavtale for egenandeler. (Link til NFF's side).

Pris: Fysioterapeut uten avtale: Undersøkelse 450 kr. Behandling 350 kr. * Ved kjøp av 10 timer samlet->2000kr kroner

Avbestilling av time må skje senest en arbeidsdag før aktuell time. Ikke møtt til time blir fakturert med timens kostnad + faktuereringsgebyr.