Våre tjenester

BESTILLETIME, KLIKK HER


Fysioterapi: Vi har 10 erfarne og dyktige fysioterapeuter Rykkinn. Til oss kan du komme med små og store problemer, vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring til å hjelpe deg fremover. Vi har 9 fysioterapeuter med avtale og en som jobber uten avtale.

Manuellterapi: Vi har to dyktige manuellterapeuter. En manuellterapeut er en fysioterapeut med mastergrad i muskel- og skjelettplager. De kan henvise til rtg, MR, spesialistutredning hos nevrologer, ortopeder og reumatologer. I tillegg har de mulighet for å sykmelde i inntil 12 uker.

Lymfødembehandling: Vi har 4 terapeuter som har komplett lymfødembehandlingskurs.

Rehabilitering: Vi tar deg imot rett fra sykehus/opptreningssenter og hjelper deg tilbake til hverdagen igjen. Sammen kommer vi fram til det behandlingsforløpet som passer best for deg.

Kvinnehelse/bekkenproblematikk: Vi har kvinnelig spesialist i manuellterapi som tilbyr av behandling av all bekkenproblematikk. 

Treningssal: Vi har en moderne, lys treningssal på ca 450 kvm. Store vinduer med utsikt mot Kolsåstoppen og Kirkerudbakken. Utstyr: Tredemøller, ergoemtersykler, spinningsykler, romaskin, elipsemaskin, vektapparater med vektmagasin, frivekter, manualer, slynger/redcord og balanseutstyr.

Treningskort: Vi selger et begrenset antall treningskort for de som ønsker å benytte vår treningssal. Pris 299,- pr mnd (forutsetter 6 mnd binding)

Pasientgrupper: Vi har et bredt utvalg med grupper for pasienter.

Pris: Fysioterapeuter med avtale: Følger NFF's standardavtale for egenandeler. (Link til NFF's side).

Pris: Fysioterapeut uten avtale: Undersøkelse 500 kr. Behandling 400 kr. *  (5 behandlings klippekort for 1500 kr)

Avbestilling av time må skje senest kl 1500 arbeidsdagen før aktuell time. Ikke møtt til time blir fakturert med timens kostnad + faktuereringsgebyr.